FK Tønsberg valgte design med historisk sus!

Opprettet den

NO LIMIT
BLOGGEN
 
 
No Limit inngikk for 2019-sesongen en utstyrsavtale med FK Tønsberg. Foruten å gjøre en utstyrsavtale, var også formålet til No Limit å få testet ut klubbkolleksjonen både når det gjaldt å designe klubbens kolleksjon, for å få testet funksjonaliteten og ikke minst kvaliteten. I denne forbindelse valgte FK Tønsberg å gå for en design med et historisk tilbakeblikk.
  
Design som hyller storhetstiden til Tønsberg-fotballen
 
Når FK Tønsberg (FKT) fikk muligheten til å velge fritt hvilken helhetlig design klubben ønsket på sitt nye utstyr for 2019-sesongen, ble det besluttet å finne en design som hyller storhetstiden til Tønsberg-fotballen. Nemlig da Eik-Tønsberg herjet på øverste nivå fra 1957-1962 og igjen spilte i toppdivisjonen sesongene 1983-1985.
 
Historisk sus fra Tønsberg-fotballens storhetstid, bidro til at FKT valgte å gå for en design basert på barkemønsteret til tresorten Eik. Videre valgte klubben å ta med Tønsberg by sitt mest kjente landemerke - Slottsfjellet. Dette var et ønske fra spillerne som synes det ville være kult å kunne vise frem byen de representerer på drakten.
 
FK Tønsberg er en norsk fotballklubb fra Norges eldste by, som spiller i 3. divisjon. Klubben ble stiftet 10. oktober 2001 og tok over Eik Tønsberg sin plass i 2. divisjon fra og med sesongen 2002, som et samarbeidsprosjekt mellom 20 klubber i Tønsberg-området. Målet var å bygge et topplag og klubben klarte opprykk både til 2. divisjon og Adeccoligaen, men har de siste sesongene spilt i 3. divisjon.
 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din