HSK FOTBALL

Her på Klubben Online kan du som medlem av klubben handle klubbutstyr til rabatterte priser, som avtalt i klubbavtalen. Tilgjengelig klubbkolleksjon er valgt av klubben og vises kun ved pålogging gjennom å klikke på linken under eller logg inn i hovedmenyen. Har du ikke brukenavn og passord, får du dette av klubben din.
 
Når du har logget deg inn, kommer du til startsiden hvor du får tilgang til klubbkolleksjonen under utvalgte produkter eller du kan gå til Klubben Online. Uansett hvor du beveger deg på nettsiden, vil du alltid ved å trykke på klubblogoen finne kolleksjonen under Klubben Online når du er pålogget. Dersom du får melding om at det er ingen produkter å vise på denne siden, er det fordi du ikke er pålogget.
 
Når du har valgt ønskede varer, går du til handlekurven og følger instruksjonen helt til bestillingen er gjort. Husk å være nøye med innlegging av din informasjon, da det er denne informasjonen vi bruker til forsendelsen og hvis vi trenger å gi en beskjed. Lykke til med handelen!
 
HSK FOTBALL