Kundeservice

DU KAN FINNE OSS HER
Tønsberg (HQ)


E-post: salg@nolimitsport.com
 
Postadresse:
Postboks 4 kaldnes
3119 Tønsberg
 
Besøksadresse:
Barkåker Næringspark
Wirgenesvei 7
3157 Barkåker

Kundeservice:
For generelle forespørsler, bes det om at
e-post/kontaktskjema benyttes. Kunder og
avtaleklubber har mottatt informasjon for
direkte kontakt med kundeansvarlig.
 
Ansvarlig selger:
Alle handel på denne nettsiden,
utføres som transaksjoner mellom
kjøper og selskapet Sport Innovation AS.

 

 

 

 

      
 
 

 

LAST NED ANGRERETTSSKJEMA HER

 


OFTE STILTE SPØRSMÅL


Hvor finner jeg produktkatalogen deres og tilhørende priser?
Vi har ikke en produktkatalog med ferdigproduserte varer på lager, da vi designer bekledning spesielt for våre kunder. For kunder uten en avtale produserer vi på bestilling etter hvert som det er behov, mens for klubber med en avtale lagerfører vi klubbkolleksjonen. Har du et utstyrsbehov og ønsker et tilbud, er det bare å ta kontakt med oss. Siden pris er basert på bestillingskvantum (egne vilkår klubbavtale), kan vi ikke gi et pristilbud uten å vite litt mer om hva ditt behov er. Men vi kan sende deg en prisliste på standard klubbkolleksjon for minimumsantall over 20 stykk per produkt, som vil gi deg en indikasjon på prisnivå.   

Tilbyr dere ikke salg av bekledning via en nettbutikk til hvermansen?
Nei, det er kun avtaleklubber som kan handle utstyr i vår kundetilpasset klubbshop og siden vi produserer on demand til hver klubbkunde, har vi ikke en produktkatalog med varer som tilbys hvermansen i en egen nettbutikk. Er du eller din familie tilknyttet en klubb, kan du få tilgang til klubben nettbutikk ved å kontakte klubben. 

Hvor finner jeg Angrerettskjemaet og hvor kan jeg laste dette ned?

Angrerettskjemaet sendes automatisk med ordren din, men du kan også laste ned skjemaet her. Angrerettskjema.

Hvordan får jeg logget meg på nettbutikken som medlem av en klubb dere har avtale med?

Det er opprettet brukernavn og passord som er levert til klubben din. Klubben er ansvarlig for å dele ut informasjon om hvordan deres medlemmer kan handle på klubbens nettbutikk, samt oppgi brukernavn og passord. Ta kontakt med klubben dersom du ikke har fått denne informasjonen.

Kan jeg handle på Klubben Online uten å ha en utstyrsavtale med dere?
Nei, det er kun avtaleklubber som kan handle utstyr på Klubben Online (nettbutikken). Vi tilbyr kun klubbprodukter tilpasset våre klubber og siden vi produserer on demand til hver klubbkunde, har vi ikke en generell produktkatalog som tilbys i nettbutikken. Er du eller din familie tilknyttet en klubb, kan du få tilgang til klubbens nettbutikk ved å kontakte klubben. 

Kan en klubb lage og bestille bekledning i 3D-designeren?
Ja, i utgangspunktet kan hvem som helst lage sin bekledning i 3D-designeren og sende bestillingen til oss. Vi tar da kontakt for gjennomføring av bestilling og leveranse. 3D-designeren tilbyr ferdige designmaler, tiltenkt enkeltstående lag som kun har behov for lave antall. For klubber med utstyrsavtale eller for kunder som ønsker et høyere antall (on demand), designer vi utstyret spesifikt slik kunden ønsker det. Se sammenlig våre tjenester for hvilken tjeneste som passer best for deg.