ON DEMAND
SPORT- & PROFILTØY

No Limit er leverandør av spesialdesignet sports- & profiltøy produsert on demand akkurat slik du vil ha det. Alt inkludert, ferdig levert.
Vår løsning har få begrensninger i forhold til å lage en tilpasset profildesign for din aktivitet. Sammen med deg utarbeider vi hvordan produktet skal se ut og tilpasser designen med dine farger og trykk, samt at vi tilbyr valgfrihet hvis du ønsker størrelser utover vanlige standarder. La derfor vårt designteam hjelpe deg i prosessen med å lage produkter som skaper en unik profil og identitet til din event, bedriften, klubben eller ditt lag.

 
3D-DESIGNER for bedrift & lag
Enkeltstående team eller lag har ikke det samme behovet for volum som et idrettslag. Derfor har vi utviklet vår 3D-designer, hvor målet er at små grupperinger gis mulighet til å lage spennende og utradisjonell design, uten at dette krever en lang produksjonstid og umulige priser som en ofte forventer når det gjelder spesialdesign.
 
Løsningen tilbyr designmaler som både har klassisk design, design med en ekstra edge og noe mer leken design - og vi bygger ut løsningen fortløpende med nye designmaler. Uavhengig av hvilken crazy design som trigger ditt lag, vil selve produktet leveres med høy teknisk standard.
 
Pris er konkurransedyktig for denne type spesialdesignet sportstøy, selv med et minimumsantall på 10 stykk som er vilkår for bestillinger via 3D-designeren. Og med få ukers produksjon, er dette noe de aller fleste kan godta for å kunne skille seg ut med en ekstra tøff design.
 

ON DEMAND sport- & profiltøy
On demand betyr at vi kan produsere kundetilpasset sportstøy, hvor vårt profesjonelle designteam hjelper deg fra idè til ferdig produkt. Vi leverer alt fra teknisk sportsbekledning til mer generelt fritidsutstyr med påføring av standard silketrykk og/eller brodering, samt sublimeringstrykk som kan tilby en helt rå designprofil om ønskelig.
 
Enten du representerer en bedrift eller et idrettslag som ønsker en liten kolleksjon med gjennomgående profil eller som kun har behov for et tilleggsprodukt, så vil vi være behjelpelige med å levere det du som kunde vil ha.
 
Tjenesten on demand med produksjon av spesialtilpasset utstyr, er en noe mer ressurs-krevende prosess sammenliknet med 3D-designeren. Derfor er det et vilkår at denne type spesialproduksjon har et minimumsantall på 50 stykk, men til konkurransedyktige vilkår og kanskje med markedets korteste produksjonstid.
 

CUP & ARRANGEMENT on demand
Skal du arrangere en konkurranse, cup eller event - og har behov for profilering på utstyret, kan vi fikse det. Vi kan levere en helt enkel design eller en helt rå design, med en gjennom-gående og profesjonell profil som markedsfører arrangementet både før, under og etter gjennomføringen.
 
Vi kan også tilby sponsing eller gode rabatter basert en mer langsiktig leveranseavtale og/ eller basert på et større uttaksvolum. Velges sublimering, holder trykken like lenge som plagget. Det er ingen begrensninger for antall trykk og all trykk er inkludert i prisen. Det vil si at dersom sponsorene skal betale for trykken, betyr dette penger rett i kassen for arrangør.
 
Send oss hva du som arrangør trenger av utstyr enten det gjelder tekstil, hodeplagg, bannere eller flagg - og så vil vi komme med forslag til en helhetlig profil som komple-menterer den rammen som ellers er lagt for arrangementet.
 

HAR DU ET UTSTYRSBEHOV OG ØNSKER ET TILBUD?
Vi gir deg gjerne et uforpliktende tilbud!
 
Fyll ut navn og telefonnummer, så ringer vi deg opp snarest mulig for å hjelpe deg med informasjon og løsninger.
Du er også velkommen til å kontakte oss på: salg@nolimitsport.com.