Sammenlign våre tjenester

GENERELLE VILKÅR

- detaljer avtales direkte

ON DEMAND 3D-DESIGNER UTSTYRSAVTALE

For deg som ønsker

spesialdesign uten avtale

For deg som ikke har

behov for store antall

For deg som ønsker

et langsiktig samarbeid

Avtale med felles forpliktelser - -
Enkeltkjøp uten andre forpliktelser -
Mulighet for påfyll med lave antall
Beste pris- og rabattvilkår - -
Pris- og rabattvilkår basert på antall -
Utvikling av design (prosess inkludert) - -
Utvikling av design (prosess med vilkår) - -
Ferdig utvikling av design (3D-designer)
Kort leveransetid*
Minimum antall** +50 +10 +1
Varer lagerføres i Norge - -
Ingen begrensning trykk, farger og størrelser - -
Begrenset løsning trykk, farger og størrelser - -
Ferdig løsning trykk, farger og størrelser - -
Konkurransedyktige priser og vilkår
* Leveransetid avtales for hver enkelt bestilling, med utgangs-punkt i korte leveringsfrister for denne type produksjon. For lang-siktige avtaler vil det være en egen prosess i forkant av sesong og levering fra norsk lager i sesong.
 
** Unik design er en noe ressurskrevende prosess og derfor vil det kunne være noen begrensninger ift. tid som kan brukes på lavere volum vedrørende design, antall trykk, antall størrelser, osv. For langsiktige avtaler fordeles ressursbruken over tid og betyr som oftest mer volumuttak. Det påregnes at det tas ut volum på langsiktige avtaler, men minimum antall er satt til 1+ for å vise til at dette antallet kan leveres f. eks. ved påfyll.
 
For mer detaljert informasjon, ta kontakt.
On Demand er for deg som ønsker en spesialtilpasset designprofil, men som ikke ønsker å forplikte deg til en utstyrs-avtale. Kategorien passer godt for de som skal arrangere en event, cup, gjenskape draktdesign, ha supporter-artikler m.m. Det er mer kostbart å utvikle en spesialdesign, men vårt mål er å tilby gode priser selv ved minimum kvantum. Og jo større antall utover minimum kvantum, jo bedre vil prisen kunne bli.

LES MER OM ON DEMAND
3D-designer tilbyr ferdige designmaler som passer for team eller bedriftslag som ønsker å bygge sin egen profil. Altså, spesialdesign med muligheten til å bestille svært få antall. Velg en design fra vårt utvalg i 3D-designeren og tilfør dine profil elementer akkurat slik du vil ha det. Enkelt å bruke, enkelt å bestille. Vi kan levere lave antall til gode priser og så vil vi kunne gi rabatterte priser hvis antallet økes noe.


TEST VÅR 3D-DESIGNER
Et langsiktig samarbeid er forutsigbart for alle parter og gir derfor beste vilkår. Enklere for oss som leverandør å kunne forholde oss til èn volumbasert kolleksjon som skal leveres over en lengre avtaleperiode. Mens for klubben vil en avtale kunne gi fordeler som fast pris, fast rabatt og payback i avtaletiden. Videre er det forutsigbart for klubben at vi kan levere samme kolleksjon så lenge klubben ønsker det og til avtalt tid. 


LES MER OM UTSTYRSAVTALE