SUPPORTER
SUPPORTER- & PROFILUTSTYR

No Limit produserer supporterutstyr on demand hvor du velger fra våre designmaler, som tilføres din logo og ønsket kombinasjon av farger. Vi kan tilby kort produksjonstid, med lave minimumsantall og naturligvis påfyll av samme produkt ved behov. For at du som kunde nesten ikke skal ha begrensninger i forhold til design og fargerkombinasjoner, tilbyr vi hovedsakelig vårt supporterutstyr som sublimert produksjon.
 
I vår 3D-designer finner du de ulike supporterproduktene vi tilbyr, med ferdige designmaler for hvert enkelt produkt. Her kan du enkelt legge på de detaljene du ønsker for å skape ditt unike supporterprodukt og når du er ferdig, sendes dette direkte til oss for videre oppfølgning.
 
I løsningen kan du laste opp logoer og bilder som du ønsker skal brukes på produktet. Bilder og tekster kan lages større eller mindre med en drag-funksjon. Så for eksempel når det gjelder flagg, kan du dra bildet eller logoen over hele flagget for å få akkurat den designen du ønsker. Det er avgjørende for sluttresultatet at bilder og logoer er av god kvalitet som tåler å produseres i store format. Er du usikker på kvaliteten og trenger hjelp til å få laget logo/bilde i god kvalitet, kan vårt designteam hjelpe deg med det.
 
Vi kan levere veldig lave minimumsantall. Men jo større kvantum, desto bedre pris og derfor kan vi ikke gi et pristilbud før vi har mottatt hva du ønsker og antallet du ønsker. Vi er ikke leverandør av typiske firmagaveartikler som er masseprodusert og lagerført - og når tjenesten er lansert leverer vi kun supporterutstyr gjennom vår løsning 3D-designer.
Følgende er produkter vi kan tilby til supporter:
 
  • Supporterdrakt.
  • Hettegenser.
  • Skjerf, lue & buff.
  • Supporterflagg & banner.
 
 
 
 
Tjenesten er ikke lansert og satt opp i 3D-designeren ennå. Hvis du har behov for supporterutstyr, ta kontakt og så ordner vi design og tilbud manuelt inntil tjenesten lanseres i 3D-designeren.

HAR DU SPØRSMÅL OM SUPPORTERUTSTYR??
Vi svarer gjerne på dine spørsmål!
 
Fyll ut navn og telefonnummer, så ringer vi deg opp snarest mulig for å hjelpe deg med informasjon og løsninger.
Du er også velkommen til å kontakte oss på: salg@nolimitsport.com.